Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана видимо доволен от спечелената точка в дербито с Левски, което завърши 2:2. Двата тима си размениха по едно попадение в продължението на срещата, когато първо Левски поведе след груба грешка на вратаря, но в ответната атака Мартин Минчев.

„Щом се е получил равен, трябва да го приемем. . Някои футболисти изиграха перфектно мач. След като бяха с 11 играчи трябваше да бъдем търпеливи. Трябваше да играем по-умно в края, особено при статичните положения. Имахме и късмет. Като цяло, игрово направихме това, което можем. Да играем с топката. Днес беше важен мач и за двата отбора”, сподели Илиан Илиев.

„Левски има футболисти, с които да излезе. При нас също се наложи смяна в последния момент. Наложи се да влиза Димитрис. Наруши и се малко синхрона в защита, но както виждате компенсирахме с желание. Стана хубав мач за зрителите, но не и за нас треньорите”, каза още той.

„Курьор е важен. Не искам да говорим индивидуално. Вписал се е в обстановката, хората го харесват. Нека продължаваме по същия начин да играем. Другият мач с Ботев ще бъде много труден. Излизат ни трима основни играчи за него. Не искам да влизам в темата със съдийството. Не говоря за нас, нито за Левски. Толкова много атаки спираше съдията. Когато остави играта се получи мач.  Тук в България само се лежи. Фаул, Фаул, фаул..”