Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите след поражението с 0:1 от ЦСКА на "Българска армия". Според него отборът му е отстъпил незаслужено и като цяло планът му е бил изпълнен от играчите, но попадението е било това, което е разделило двата тима.

„Незаслужена загуба според това, което показаха двата отбора. Първото полувреме бяхме по-добрият отбор. Второто ЦСКА изравниха играта и на моменти имаха преимущество. Този гол ни раздели. Това, което бяхме замислили, всичко което исках се изпълни, с изключение, че в дадени ситуации особено през първото полувреме не можахме да продължим добре атаките“, започна той.

„В последните 30 метра не бяхме толкова настоятелни. Нямаше чак такива ситуации за картони. Бях принуден да правя две промени, защото като виждах как свири съдията, щеше да изгони и Виктор, и Павел. 50 нарушения, 8 жълти картона. Изглежда много, но нашата идея беше да играем, а не да ни вдигат картони и да правим фаулове“, продължи Илиев.

„Първото важно нещо е, където и да отидем, да се опитваме да играем добре. Днес на моменти го постигахме. Да затрудним противника. Постигнахме го. Видяхте каква радост бе след мача. Бавеха играта. Да принудиш ЦСКА да прави това на „Армията“, не е лесно. Следващото е да вкарваме нови български футболисти. Тези неща успяваме да ги направим. Ако влезем в първата шестица, ще е добре. Ако не, ще се борим за седмото място и за бараж, който миналата година ни избегна заради COVID-19”, завърши коментара си специалистът.