Треньорът на Черно море Илиан Илиев постави високи цели пред отбора си за домакинството на ЦСКА в събота. Двубоят е от петия кръг на efbet Лига. Илиев ще иска Черно море да изиграе този мач умно и да спечели трите точки. Наставникът на "моряците" говори пред БНР. 

"След загубите от Лудогорец и Локомотив Пловдив играчите са по-мълчаливи и концентрирани. Имаше пауза в шампионата, а ние поработихме добре и се надявам да се представим добре", започна специалистът. 

"При нас няма да играе Родриго, Патрик си тръгна, Мартин Минчев го няма. Имаше хора с националните отбори. При всичкото ми уважение, но Петър Занев не игра последните мачове за ЦСКА, а Ахмедов в едни мачове бе резерва, в други титуляр. Не вярвам тяхното отсъствие зарази заболяване от COVID - 19 да се отрази по някакъв начин на представянето на гостуващия отбор". 

"И при нас има липсващи играчи, както и наказанието на Родриго. Имаме и други момчета, които ще дадат максимума от себе си и ще гоним трите точки. На стадион "Тича" е трудно на всеки, но миналия сезон допуснахме много равенства като домакин".

Спечелихме повече точки като гости. Срещу Лудогорец се подведохме и бяхме в еуфория и това ни изигра лоша шега и загубихме. С ЦСКА трябва да играем умно срещата. Ако играем умно, не бива да оставяме играчите на ЦСКА свободни пространства в атака, защото те там са силни", завърши Илиан Илиев.