Наставникът на Дунав Русе, Людмил Киров, коментира загубата на тима си с 0:2 от Черно море. Треньорът призна, че "моряците" са били по-добрият отбор и заслужено са грабнали трите точки. 

"Посрещнахме един доста добър и балансиран отбор, знаехме техните силни страни. Слаби страни нямат, така че бяхме запонати изцяло с качестваат им. Може да се противопоставят на всеки един от грандовете", призна Киров. 

"Излязохме доста припряно, не бяхме концентрирани, не знаехме защо сме на терена", заяви Киров. 

"Направихме доста добра и прилична подготовка, независимо, че бяхме на родна земя. Виналата година бяхме в Анталия, но поради лоши метеорологични условия подготовката ни бе на 40%. Тази година работата се получаваше, като селекция взехме нужните футболисти, но днес Черно море заслужено победи."

"Във футбола лесно няма. Четири-пет отбора се борим за оцеляване, дано да сме от спасените. Искам да вкарам спокойствие във футболистите ни, ще бъде трудно, но аз не се притеснява. Дано излезем крайни победители от следващите мачове."

"Не мога да убедя феновете, че до края на сезона всичко ще бъде наред, но за момента нямаме задължения, всичко е изплатено на футболистите. До край на май месец всичко ще бъде окей."

"Пожелавам си аз и футболистите ми да сме здрави, да продължават да работят по същия начин. Знам, че идват добри моменти във футбола и живота, така че най-важното е да сме здрави", завърши рожденикът Киров.