Капитанът на Черно море Георги Илиев изказа разочарование за това, че “моряците” се разминаха с баража за Лига Европа. Според лидера на варненци мястото на отбора в Първа лига е не това, на което трябва да е тима, с оглед потенциала и представянето най-вече срещу лидерите в шампионата. 

“Благодаря за наградата. Интересното е, че имаме две награди от двата мача с Лудогорец. Показахме, че това място в класирането е незаслужено, като трябва да сме по-напред. Има още четири мача, като се надявам нашият тим да продължи с наградите."

"Може би това, че ЦСКА не успяха да победят Ботев за Купата, ни попречи да стигнем до четвъртото място и да играем бараж. Така се случи. Не успяхме да се класираме за евротурнирите, но лицето, което показваме, трябва да радва феновете", каза Жоро по време на награждаването му за играч на 31-вия кръг в Пресклуб България на Националния стадион "Васил Левски.

"Надявам да продължим така и през следващата година. Влизаме с нагласата в мача с Левски да покажем това лице, за да вземем частичен успех. Не трябва да мислим много преди срещата. Добър сезон за нас. Изпълнихме първоначалната цел, която бе да влезем в шестицата. Направихме страхотни мачове срещу водещите отбори - два с Лудогорец, с Левски и с ЦСКА", каза още капитанът на Черно море.

"Именно това е хубавото, че играем добре. Надявам се, че ще нарушим от доста години една традиция, която имаме да не печелим тук, а не тяхната, че нямат победа през 2019 година. Последното гостуването нямахме късмет, надявам се сега да се върне за нас Най-силните ни два мача през този сезон? Мачът с Левски за Купата на България, в който победихме с дузпи, и Лудогорец, когато вкарах два гола”, завърши Илиев.