Наставникът на Черно море Илиан Илиев коментира постигнатата победа над Етър с 1:0 в двубой от 17-ия кръг на Първа лига.

"Много важна победа, според условията, спечелихме с характер, само поздравления за футболистите, срещу съперник, който идва със самочувствие след няколко поредни победи. Имаха няколко опасни контраатаки, но през втората част се справихме с нещата, вдигнахме малко пресата. Можеше и по-рано да решим мача, за да не се стига до тези центрирания накрая, но и на това сме доволни предвид условията, при които се игра мача", коментира Илиев.

"Не е приятно да допускаме попадения, ако бяхме допуснали по-малко голове, щяхме да имаме и повече точки. Старанието на момчетата в дефанзивен план е голямо, отборът притежава топката. Имаме проблеми по фланговете, искаме да играем с крила, те да са активни, но там нещата малко ни куцат, трябва да се подобряваме. Етър играят приятен футбол, брано на Краси за работата", добави наставникът на Черно море.

"Предложението беше да бъда днес вече там. Ако това беше се случило след края на сезона щях да го обсъдя с ръководството, те искаха в петък да сме там, нямаше как да се получи. Ако беше в края на сезона щях да го обсъдя с ръководството, все пак тук имаме още 4 мача, нямаше как Черно море да се подготви без треньора си", каза още Илиев.