Бранителят на Черно море Мирослав Енчев коментира очакванията си за предстоящия двубой със Славия за първенство и като цяло очертаващата се тежка седмица за "моряците". 

"Очаквам доста труден двубой. Отборът на Славия показва добри игри и със сигурност идва във Варна, за да вземе точки. Надявам се да се представим добре и да победим, с което да зарадваме треньори, ръководство и фенове. Продължаваме да си следваме целите - Топ 6, след това всяко по-предно класиране ще е добре за всички", каза защитникът. 

"Очертава ни се тежка футболна седмица. След Славия, пътуваме за Кърджали, където ще играем срещу добър съперник със сериозни амбиции за Първа лига в турнира за купата, а след това и гостуване на шампиона Лудогорец в Разград. Какво може да си пожелаем освен да вземам възможно най-много точки от двата мача за първенство и да продължим за купата", категоричен е Енчев. 

Запитан как се чувства на позицията десен краен бранител, на която играе в последните няколко мача, той сподели. 

"И преди съм имал срещи, в които съм играл като десен бек. Не ми е съвсем непривична тази позиция. Старая се, давам всичко от себе си и се радвам, че засега се получава. Със сигурност има още какво да се желае. Във фаза атака пък ще трябва доста повече, за да се каже, че се справям добре", заяви Енчев, който добави, че в отбора има конкуренция на всички постове, а не само в отбраната.