Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов очаквано не беше доволен след загубата с 1:3 от ЦСКА в 8-ия кръг на Първа лига. Бившият ас на Левски заяви, че „моряците” са пристигнали на „Българска армия” с идеята да победят, като обърна внимание на дискусионната ситуация при откриващия гол за противника.

„Червените” поведоха още в 14-ата секунда, когато Едвин Джеси получи чудесна асистенция от Жоржиньо и излезе сам срещу вратаря Благой Макенджиев. Ганаецът изпревари стража за кълбото, посегна и с крак отклони кълбото към дясната греда, след което имаше сблъсък между двамата. При него бутоните на Джеси попаднаха върху тялото на Макенджиев, а след като играчът на ЦСКА довкара топката, футболистите на Черно море дълго време протестираха срещу решението на главния съдия Стефан Апостолов да признае попадението.

„Тежка загуба за нас. Мислехме, че можем да вземем точка или три. В немалко мигове стояхме доста добре срещу ЦСКА, но те вкараха два страхотни гола”, коментира Панайотов, цитиран от БТА.

„Не искам да се оправдавам със съдиите, но за първия ми гол е показателно, че на Макенджиев има след от поне десет бутона по гърдите”, каза още 28-годишният играч.